SSL Certificaten

Met een SSL-certificaat krijgt de bezoeker bij het bezoeken van je website een groen slotje te zien in de adresbalk van de browser. Hiermee kan deze zien dat uw site veilig omgaat met gegevens. Een must voor webshop eigenaren maar eigenlijk voor iedere website die bijvoorbeeld gebruikt maakt van reactieformulieren op de site of op een andere manier persoonlijke informatie achter kunnen laten.

SSL Starter Https verbinding (groen slotje) data wordt versleuteld verstuurd vanaf uw site.

SSL Plus Als Starter + Domeinnaam validatie

SSL Pro Als Plus + Organisatie validatie

SSL Pro+ Als Pro + Extra validatie

Met een SSL-certificaat wordt de informatie van en naar een website versleuteld verzonden en, afhankelijk van het type certificaat, garandeert het de authenticiteit van de website door gecontroleerde bedrijfsgegevens aan bezoekers van een website te tonen.

Bijkomend voordeel is dat Google je een betere ranking geeft wanneer je site een SSL-certificaat gebruikt. Er zijn 3 soorten SSL-certificaten welke we hier even zullen toelichten:

SSL DV – Domeinnaamvalidatie (groen slotje)

De meest elementaire. Voor een aantrekkelijke prijs beveilig je middels dit certificaat de verbinding van en naar jouw website, maar een DV-certificaat valideert niet jouw identiteit aan de bezoeker van je website. Je garandeert je bezoekers een betrouwbare gegevensoverdracht

SSL OV – Organisatievalidatie (groen slotje met bedrijfsgegevens)

Een zeer populaire. Met dit certificaat beveiligen jouw klanten niet alleen de verbinding en interactie met hun websites, het bevestigt tevens de authenticiteit van de eigenaar van de website. De gegevens worden niet alleen versleuteld en beveiligd verzonden, bezoekers weten ook aan wie de gegevens worden verzonden. De bedrijfsgegevens worden gecontroleerd door een Certificaat Autoriteit en worden opgenomen in het SSL-certificaat

SSL EV – Uitgebreide validatie (groene adresbalk)

Meest professionele. Dit certificaat garandeert een beveiligde verbinding met een encryptie tot 256-bit, toont bezoekers van een website direct de aangetoonde authenticiteit van de eigenaar van de website in tekst én door de weergave van de groene adresbalk, en beschermt een website tegen phishing.
Met een EV certificaat tonen je klanten bezoekers van hun websites dat ze tot het uiterste gaan om de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit van hun bedrijf en de gegevens van hun bezoekers te kunnen garanderen. Veiliger en professioneler dan met een Extended Validation Certificaat wordt een website niet.

Nog meer informatie over SSL-certificaten en veiligheid klik hier.