DODO partners

DODO houdt van samenwerken en is daarom ook gaan samenwerken met SendCloud simpelweg omdat het goed is. Snel en eenvoudig je pakketten verzenden van de bestellingen uit je webshop. Perfecte overzichten en eenvoudig retour zendingen en dat alles met super scherpe verzendtarieven. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Klik hier om een gratis account aan te maken

DODO is geautoriseerd verkoper van Office 365. Wij stellen je Office 365 account voor je in en je zult binnen no-time genieten van alle voordelen die Microsoft Office 365 met al zijn cloud functies biedt. Het hele Office pakket zowel off- als online tot uw beschikking op uw vaste computer èn op uw mobiele apparaten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

DODO is geautoriseerd verkoper van MultiSafePay. Een zeer solide, betrouwbaar en goed betaalsysteem. Alle betaal wijzes tot je beschikking tegen scherpe tarieven. Eenvoudige storneringen, veilig betalen.

Klik hier om een account aan te maken

Backup voordat je gewenst had dat je het had gedaan. En zo is het maar net. Maak een backup in de cloud van Backblaze en je weet zeker dat je bestanden altijd veilig zijn. Dat niet alleen, het werkt zeer eenvoudig en het is de goedkoopste aanbieder voor cloudopslag ter wereld. Doen dus.

Klik hier om een account aan te maken