Hostingpakketten

Een goeie site kan niet zonder goede (of liever gezegd supergoeie) hosting. Goede, snelle, veilige hosting en daar schort het nogal eens aan. Onze Full-dedicated/ -managed en -monitored servers zijn volledig ingericht voor onze eigen klanten wat zéér grote voordelen met zich meebrengt. Je kunt ten alle tijden upgraden met terugwerkende kracht. Downgraden kan eens per jaar.

Starter
1 domeinnaam, 2 emailadressen, 2GB opslag, 10GB traffic | Bestel nu!

Plus
1 domeinnaam, 4 emailadressen, 5GB opslag, 25GB traffic | Bestel nu!

Pro
2 domeinnamen, 15 emailadressen, 15GB opslag, 50GB traffic | Bestel nu!

Pro+
3 domeinnamen, 25 emailadressen, 50GB, 100GB traffic | Bestel nu!

Wij kunnen als een van de weinige hostingpartijen in Nederland claimen dat wij werkelijk altijd up-to-date zijn met de hoogste mate van beveiliging en genietend van de hoogste snelheden. Dit komt omdat wij alles van A tot Z verzorgen en onderhouden daar waar andere partijen afhankelijk zijn van overige aanwezige gebruikers op dezelfde server waardoor een hostingpartij dus nooit zomaar kan upgraden naar de laatste versies zonder problemen. Wij wel. That’s how we DO that!

Wij hebben onze servers en snelheden meerdere malen getest tegen grotere aanbieders in de markt en zelfs bij de self-proclaimed ‘snelste hoster van Nederland’ kwamen wij nog sneller uit de bus. Wel 40% sneller. Ieder element binnen uw website is belangrijk maar hosting is van grote invloed.

‘Maar ik krijg meer Gigabytes voor minder bij partij bladiebla’ is iets wat we soms horen. Maar wat heb je liever? Een bereikbare supportafdeling die je direct kan helpen (ook telefonisch) als het gaat om je website (want een hoster bemoeid zich daar niet mee, houd daar rekening mee) of goedkope hosting? Of veel gigabytes en databases die je never nooit gaat gebruiken?