Webdesign bureau 2

DODO maakt jouw dienstverlening compleet

DODO houdt van doen en werkt samen met diverse specialisten in de branche. Wij nemen alle web onderdelen waar jij je niet mee bezig wilt houden voor onze rekening. DODO zorgt ervoor dat jij niet alleen een document met het grafisch design, maar een complete website aflevert aan jouw klanten. Als je wilt, verzorgen we ook nog het onderhoud, projectmanagement en de klantenservice.

Contact

Profiteer van aantrekkelijke partnerkortingen

Neem producten en diensten af bij DODO en word slapend rijk. Al onze wederverkopers ontvangen namelijk standaard vijftien procent commissie op alle diensten, van domeinnaam tot onderhoudscontracten. Daar hoef jij helemaal niets voor te doen. Wij opereren overigens white label, waardoor je zelf beslist wat jouw tarieven en marges worden.

Ons bureau is van alle markten thuis op het gebied van websites.

Wij kunnen alle elementen die voor het bouwen van een website nodig zijn voor je uit handen nemen. Je beslist zelf voor welk onderdeel je DODO inschakelt en welk onderdeel je zelf doet. What DO you DO. Wanneer je bijvoorbeeld het design maakt hoef je je geen zorgen meer maken over hosting, programmeren en SEO, dat kunnen wij dan voor je regelen!

Bekijk hier onze diensten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

En blijf voortaan altijd op de hoogte van updates, innovaties en nieuwtjes.

 

 

Wij sponsoren diverse goede doelen en verenigingen.