Onze werkwijze

Website laten maken? We DO it for you!

Als designer maak je de mooiste ontwerpen, maar het kan zijn dat je het lastig vindt om een technische perfecte website te bouwen en te onderhouden.

DODO wil graag met je samenwerken en bouwt aan de hand van jouw ontwerp een website die technisch perfect in elkaar zit. Zo hoef jij geen tijd te verspillen aan het bouwen en weet je zeker dat de site altijd en overal goed werkt. Word partner en geniet van jaarlijks terugkomende verdiensten.
DODO ontzorgt op het gebied van onderhoud, hosting- en email en levert volledige support. Hoe handig is het dat je al jouw klanten met hun lastige technische vragen op het gebied van websites, techniek en email kunt doorverwijzen naar ons!

Schrijf je nu direct in als Partner

Partner worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Als partner ontvang je bovendien een fijne commissie en houden we je via onze nieuwsbrief en Facebook op de hoogte van onze ontwikkelingen. We hebben een superhandig online offertesysteem waar je als partner gebruik van kunt maken. Daarmee kun je direct zien wat je jouw klant kunt offreren (zie hieronder een korte demo). Samen leveren we een prachtig eindproduct voor jouw klant af.

Lijkt je dat wat? Word dan ook partner van DODO! Nul verplichtingen, kosten of contracten.

Hoe het in de praktijk werkt!

offertesysteemEcht, je maakt binnen 3 minuten een complete offerte en opdrachtbevestiging aan. Hiermee weet iedereen direct waar hij aan toe is. Wij als DODO, jij als partner en jouw klant.

Jij (of wij voor je) vult hem in en ondertekent hem. Wij checken hem en ondertekenen hem en daarna kan hij naar de klant ter controle en indien akkoord ondertekent deze hem ook.

VoilĂĄ.