Webshop Lite

De eenvoudigste en goedkoopste manier van online verkopen. Supersimpel, doeltreffend en betaalbaar.

Transactiekosten vanaf slechts 29 cent per transactie.

Ideaal voor het verkopen van eigenlijk alles wat u maar kunt verzinnen. Tickets, sponsoring, goede doelen, lidmaatschappen, donaties, cadeaubonnen, boeken en andere producten of diensten. Maak simpelweg een betaalformulier in 5 minuten en u kunt gaan verkopen.

Check de demo hier http://www.dododemo.nl/miniwebshop/

Maandelijkse automatische incasso
Je wilt iets verkopen maar hebt maar 1,2 of 3 producten, diensten of abonnementsvormen die je wilt aanbieden? Dan is het natuurlijk onzin om hier een hele webshop voor in te richten met alle toeters en bellen van dien. Dat kan veel simpeler.

DODO werkt samen met Mollie. En in combinatie met een Mollie account kunnen wij middels een simpel formulier de door jouw gewenste/benodigde informatie laten invullen door je bezoeker waarna deze direct kan afrekenen.

Dit betaalformulier kunnen wij overal plaatsen dus iedere pagina waarop je product wordt aangeboden is vrij in te richten.

De betaling kan een éénmalig bedrag zijn voor bijvoorbeeld een boek, e-book of noem het maar op zijn maar het kan ook een online-cursus zijn die u aanbiedt waarvoor de klant een maandelijks bedrag moet betalen zoals het voorbeeld hiernaast.

De betaling gaat overigens na de eerste betaling volledig automatisch, dus een automatische incasso via iDeal. Hoe gaaf is dat.