Flexibele Custom Velden

Allereerst dit. WAUW. Dit component is echt een supercomponent en wij gebruiken het dan ook met grote regelmaat.

Met flexibele custom velden kunnen wij paginatemplates maken die compleet op maat zijn en tevens supereenvoudig te beheren door de gebruiker. Beter en makkelijker kan echt niet. Stel je voor, je hebt voor je websiteproject pagina’s nodig waarop je informatie van allerlei bedrijven zoals adresgegevens, een google locatie map, internetadres, logo, head shot, video enzovoort. Dan wil je dat je ontwerp iedere keer strak is en het lay-out altijd kloppend is. Dat kunnen we hiermee realiseren.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig, we zouden zogezegd hiermee een complete webshop op maat kunnen bouwen, maar dus ook allerlei ander soort systemen. Evenementsystemen, cursussystemen, locatiesystemen, ledensystemen, makelaar systemen, autoverkoop en -verhuursystemen en ga zo maar door.

Daarbij komt dat het mogelijk is om allerlei verwijzingen te maken tussen verschillende gebieden waardoor je dus data op allerlei plekken kunt hergebruiken. Zoekopties, filteropties voor uw bezoeker om het voor de bezoeker eenvoudig te maken om snel tot het gezochte te komen. Dit kan allemaal.

Verschillende templates in uw websites… ook mogelijk. En niet geheel onbelangrijk, het is solide en snel en beïnvloed dus niet de snelheid en werking van uw website zoals dit bij veel plug-ins wel het geval is.