Portfolio van:
KopArt

Info

  • KopArt
  • Prins Hendrikkade 127E
    1011 AN Amsterdam
    Nederland

  • +31 (0)6 36144013
  • Neem contact op!
Het is plezierig werken met DODO. Er wordt goed en veel uitleg en advies gegeven. Dat is belangrijk in een digitale wereld die sneller verandert dan je bij kunt benen. Complexe opdrachten worden vertaald in werkzame én betaalbare oplossingen. Resultaat: een product waar jij als klant blij van wordt.
KopArt reclamebureau ontzorgt bedrijven op het totale gebied van hun promotie en communicatie. Door onze inzet en aanpak nemen we onze klanten werk uit handen, zodat die meer tijd voor hun eigen bedrijfsvoering overhouden. KopArt levert design en productie, strategisch advies, tekst en begeleiding. Dit doen we voor veel verschillende soorten klanten, b2b en consument. We ondersteunen onze klanten met project- en productiebegeleiding.
We bieden communicatie die voor zichzelf spreekt, offline en online. Want de verbinding van de ‘traditionele’ communicatie met de digitale wereld maakt een totaalproduct zo sterk. Op digitaal gebied is immers ook dat ‘eigen gezicht’ onontbeerlijk!
 
Wij laten ons creatieve bloed graag stromen voor slimme, doeltreffende oplossingen die niet de hoofdprijs kosten. Oplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klant en bovendien niet standaard zijn. We houden van rechtstreeks contact, persoonlijke aandacht, heldere communicatie, stevig meedenken en zijn budgetbewust.