Ik ben een ontwerper

Yessss… daar houden wij van.

Ontwerpers weten namelijk precies wat ze willen. DODO heeft veel gevoel voor design en denkt graag met je mee. Naast een goed ontwerp zijn er natuurlijk tal van zaken om rekening mee te houden en soms vergeet je er wel eens een, of niet. Hoe dan ook een korte bespreking voorkomt teleurstelling en dat kan gedurende het hele proces van het bouwen van een website. Daarom zijn wij ook via alle kanalen altijd bereikbaar en niet alleen maar via e-mail of een ticketdesk, kortom je wilt soms gewoon direct wat weten en terecht.

Veel ontwerpers willen graag weten wat er allemaal mogelijk is en vaak is het budget van de klant daarin ook leidend. DODO denkt met je mee en kan je daarin ondersteunen. Trouwens… ook in de verkoop, calculatie, marketing etcetera kunnen we je verder helpen. Wij hebben daar ervaring mee en delen deze graag met je zo komen we immers samen verder.

Whitelabel ondersteuning

Wij werken voor jou en voor je klant langs de zijlijn. Je klant kan met al zijn vragen en problemen bij ons terecht waarmee we je dus volledig ontzorgen. Of dit nu gaat over hosting, email, bugs, wensen enzovoort. En we houden je daar volledig van op de hoogte het is immers jouw klant.