Ik ben een developer

Dus je bent een developer of DOveloper!

Cool wij ook, misschien kunnen we wat van elkaar leren. Maar wellicht zoek je een betrouwbare en professionele partner die de ideeën van je klant kan vertalen naar een passend maar vooral werkend design. Wij weten als geen ander hoe je een product of dienst in de markt kan zetten. In samenspraak kunnen we tot grote hoogte komen en kan jij je focussen op de technische kant.

Wij werken het liefst in WordPress maar zijn absoluut bekend met bijvoorbeeld Drupal of Magento. Daarnaast vervaardigen wij ook duidelijke functionele ontwerpen voor maatwerk sites wat niet geheel onbelangrijk is om de klant duidelijk te maken wat er allemaal gaat gebeuren, hoe het gaat werken en er uit gaat zien. Je wilt natuurlijk geen verrassingen achteraf en belanden in een oneindig traject terwijl het in beginsel allemaal duidelijk leek.

Dat DOen we heel graag. Bel gewoon eens om te overleggen. En ja, natuurlijk staat die kop koffie of thee of wijn, wat je wilt gewoon klaar wij zijn namelijk gewoon bereikbaar en bezoekbaar.