Home 2024

Als creatief professional je talent optimaal inzetten

Check onze nieuwe video

Als designer maak je de mooiste ontwerpen, maar het kan zijn dat je het lastig vindt om een technische perfecte website te bouwen en te onderhouden. DODO wil graag met je samenwerken en bouwt aan de hand van jouw ontwerp een website die technisch perfect in elkaar zit. Zo hoef jij geen tijd te verspillen aan het bouwen en weet je zeker dat de site altijd en overal goed werkt. DODO ontzorgt op het gebied van onderhoud, hosting- en email en levert volledige support. Hoe handig is het dat je al jouw klanten met hun lastige technische vragen op het gebied van websites, techniek en email kunt doorverwijzen naar ons!

Partner worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Als partner (klik hier om je direct aan te melden) ontvang je bovendien een fijne commissie en houden we je via onze nieuwsbrief en Facebook op de hoogte van onze ontwikkelingen. We hebben een superhandig online offertesysteem waar je als partner gebruik van kunt maken. Daarmee kun je direct zien wat je jouw klant kunt offreren.

Samen leveren we een top product voor jouw klant af. Lijkt je dat wat? Word dan ook partner van DODO!

What DO you DO?

Als designer heb je vaak geen kaas gegeten van de technische aspecten van een website. Andersom mist een developer vaak de creativiteit voor een goed ontwerp. DODO kan jullie allebei helpen. Wij vullen de dienstverlening aan en zorgen ervoor dat de klant een compleet eindproduct krijgt, in plaats van alleen jouw stukje expertise. Een webbouwer levert zo niet alleen een site, maar ook een doordacht design en vice versa. Zo regelt jouw klant alles onder één dak.