Email

Email. De grootste kopzorg bij velen. Maar niet bij DODO!

Hoe vaak wij horen dat mensen problemen hebben met hun email is echt bizar! Er zijn tegenwoordig zelfs gespecialiseerde hosting bedrijven die ge-optimaliseerde hosting voor WordPress of andere CMS systemen aanbieden maar dan wel ZONDER email! Hoezo dan??? Op zich is dat super logisch, omdat er over email instellingen de meeste vragen gesteld worden. En als je dan een bedrijf hebt met 50 medewerkers met ieder haar of zijn eigen mailadres dan betekend dat… tja 50x zoveel vragen.

DODO ondersteunt je ook hierbij. Et voilĂĄ, weer een probleem minder! Wij hebben onze eigen full dedicated, monitored en managed servers. Altijd de laatste hardware en direct voorzien van de laatste updates.

Daarnaast zijn wij groot fan van Google Suite en dat steken we niet onder stoelen of banken. Wil je altijd en overal op al je apparaten email ontvangen en versturen wereldwijd? Dan is dit een voortreffelijke oplossing en daarmee behoren email problemen meteen tot het verleden. Wij helpen je klant (gratis) om dit op te zetten. Hadden we al verteld dat wij authorized reseller van Google zijn?

Meteen aan de slag met Google Suite? Natuurlijk dat kan! Klik op de volgende link: Breng mij naar Google Suite