Eigen foto’s

Beeldmateriaal hoe kom je er aan?

Beeldmateriaal kan het ontwerp van je website maken of breken. Of je nu een designer of een developer bent… het verkrijgen van beeldmateriaal voor je website lijkt altijd lastig. Natuurlijk zijn er¬†stockfoto’s waar je gebruik van kunt maken, maar is dat nu echt altijd passend bij de opdracht en uitstraling voor het project van jouw klant?

DODO beschikt over eigen fotografen en illustratoren die je hierbij kunnen helpen. Op die manier kan jij je buigen over de dingen die jij DOet. Wetende dat je beeldmateriaal straks van topkwaliteit zal zijn.

Auteurs- en gebruiksrecht

Heel belangrijk om te weten is dat er op beeldmateriaal van het web auteurs- en gebruiksrechten zitten. Je mag niet zomaar ieder plaatje gebruiken. Zorg er daarom altijd voor dat je beschikt over de gebruiksrechten van het materiaal dat je gebruikt, want je kunt hier behoorlijke problemen mee krijgen. Ook al denk je misschien dat dat wel aan je voorbij zal gaan kan het je na jaren alsnog opbreken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze top foto’s? Neem gerust contact met ons op! Dit kun je simpel weg doen door hieronder het contactformulier in te vullen. We doen ons best om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Nu direct antwoord op jou vraag? Een beller is sneller, pak gerust de telefoon!