Ben jij een Webdesigner? Check deze video!

In 2,5 minuut het concept van DODO toegelicht.

Webdesigner? En onlangs of in het verleden wel eens of vaker tegen vervelende problemen aangelopen met je website project of daaromtrent?  Daar kunnen wij over meepraten. Been there, done that!

Wij van DODO hebben hiervoor DÉ oplossing gevonden en hier een aantal jaar hard aan gewerkt om het helemaal te finetunen. Wij  werken ondertussen samen met een grote groep webdesigners die dankbaar gebruik maken van deze oplossing. Check onze video en ontdek of jij je hierin herkend. Zo ja, dan ben jij een partner in de dop en willen we graag met je samenwerken om de mooiste en beste projecten te maken waarin iedereen wint. De klant, jij en natuurlijk wij ook een beetje. Voor de lange termijn en compleet zorgeloos met jaarlijks terugkomende commissies waar je niets voor hoeft te doen.

DODO. What DO you DO?

Jij bent een webdesigner?

 
En je maakt de mooiste ontwerpen die je vervolgens vertaald naar een WordPress site?

Je regelt super voordelig een domeinnaam en hosting bij een groot bekend hostingbedrijf.

Met 1 druk op de knop installeer je WordPress.

Hop template erin, hup een handige pagebuilder voor je erin en gaan met die banaan.

Mooi, mooi, mooi. Dat ging super…

——-

Maar dan, 1, 2, 3 of nog wat maanden later beginnen de problemen.

Je klant of sitebeheerder snapt helemaal niets van de pagebuilder die je erin hebt gezet.
Sterker nog… hij heeft er al een aantal pagina’s volledig mee verknoeid, waardoor het allemaal niet meer werkt en het er niet meer uitziet.

Na een update is de site niet meer toegankelijk of is de hele opmaak naar de maan. De site is traag en het lukt je niet om het te verbeteren.

De hostingpartij heeft de site op non-actief gezet omdat er nooit updates zijn uitgevoerd en waardoor de site dus hack-gevoelig kan zijn.

Je klant wil graag één of meerdere elementen toevoegen en jij of je webbouwer kunnen hier niet aan voldoen.

En dan is er ook nog een probleem met de email… wat er verder niets mee te maken heeft maar ja… de klant klopt hiervoor toch bij jou aan.

Hoe dan ook… je loopt dus vast. En je klant? Die wordt meer en meer ontvreden en raakt geïrriteerd.

——-

Herkenbaar? En wil je daar een oplossing voor? Dan ben jij op zoek naar ons. DODO internet.

Bij DODO ben je altijd volledig beveiligd. Wij werken niet met pagebuilders en massa’s plug-ins maar bieden veel meer opties en vrijheid voor webdesigners.

Voor jouw klant is het helder en begrijpbaar hoe de site aangepast kan worden, simpelweg door velden in te vullen. Zonder afgeleid te worden van 1000 en 1 opties die toch niet gebruikt worden.

——-

Domeinnaam, hosting, email-  cloudoplossingen, ssl certificaten, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, onderhoud en support voor jouw klanten.

Dat is wat wij zoal bieden. Via jou als wederverkoper. Waardoor jij automatisch ieder jaar weer geniet van terugkomend rendement in de vorm van commissies.

What DO you DO? Wat doe jij, waar ben jij goed in? Vraag dat jezelf af. Werk samen met DODO internet en bespaar tijd en geld.

Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden.

DODO internet. What DO you DO?