Beoordelingen

Wij werken keihard om onze service op topniveau te houden. We zouden het dan ook fijn vinden wanneer je als klant, gebruiker of reseller een review voor ons zou willen achterlaten.

 

So, how DO we DO it 😉

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DODO internet
Average rating:  
 5 reviews
by Peter S. on DODO internet

DO waar je goed in bent zeggen ze constant en ik kan het niet meer eens zijn daarmee. Ik liep in het verleden nog wel eens te klooien met het bouwen van WordPress websites maar ik kwam er na een tijdje achter dat dit toch allemaal niet zo zaligmakend was als dat het allemaal klinkt. Ik was op een gegeven moment alleen maar problemen van klante (gratis) aan het oplossen. Deze jongens weten waar ze het over hebben en denken echt met je mee. Super blij, zolang die support en hulp op het niveau blijft zoals het nu is blijf ik tot in lengte van dagen gebruik maken van hun diensten en service =)

Wauw Peter wat een mooie review, bedankt. Wij zullen er alles aan doen om onze service op het allerhoogste niveau te houden dat is een van onze grootste speerpunten. Thnx.

by Sandra K. on DODO internet

De samenwerking is heerlijk, ik houd me niet bezig met technische aspecten van een site en dat geeft me ontzettend veel rust.

by Ruud on DODO internet

Het is plezierig werken met DODO. Er wordt goed en veel uitleg en advies gegeven. Dat is belangrijk in een digitale wereld die sneller verandert dan je bij kunt benen. Complexe opdrachten worden vertaald in werkzame én betaalbare oplossingen. Resultaat: een product waar jij als klant blij van wordt.

by on DODO internet

Ik gooi mijn ontwerpen over de schutting, heerlijk, snel verder. Als ik wat vergeten ben pakken die jongens van Dodo dat op, ideaal gewoon.

Keep 'em coming Pé =)

by Danny on DODO internet

Ik breng ondernemers bij elkaar. Dodo hanteert diezelfde gedachte. Ze denken met je mee waardoor je eigen projecten naar een hoger niveau worden getild. Zo heb ik het ontwerp door een andere partner van Dodo laten doen en Dodo de techniek. Top.

En zo is het Danny =). Samenwerken is de basis van DODO, thnx.